seriematig produceren is de oplossing

Je bent een contentmarketeer en je hebt je online-videostrategie op de rit met verschillende formats, maar nu wil je ook van elk product uit catalogus een video online, het liefst verschillende video’s en supportvideo’s.  Dat kost veel tijd en geld, kan dat niet anders?

Je bent fotograaf en je doet productfotografie, maar steeds meer klanten willen video. Hoe groei je mee met je klantvraag? Hoe kun je een video bieden die niet meer hoeft te kosten dan een foto?

Je hebt een online nieuwskanaal. Het wordt tijd voor verschillende bulletins per onderwerp, een techjournaal, een bussinessjournaal, een shownieuws en misschien wel een autojournaal.  Kan dat zonder een heel studioteam en zonder postproduction?

Je videoproductiebedrijf heeft veel online-klanten, ze zijn blij met je creatieve oplossingen en de behaalde resultaten. Toch verdwijnen je klanten, prijsvechters bieden product- en support-video’s aan tegen veel te lage prijzen en trekken zo de leuke opdrachten ook naar zich toe. Hoe kun jij hier winstgevend mee concurreren?